Αρνίσια παϊδάκια

Ποιοί είμαστε

Το ποιοί είμαστε είναι μεγάλη ιστορία που είμαστε πρόθυμοι να σας την εξιστορίσουμε

Πριν πολλά, πολλά χρόνια σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη ένας προγονός μας ξεκίνησε μία επιχείρηση εκτροφής ζώων. Η επιχείρηση αυτή πήγαινε καλά και οι απόγονοί του αποφάσισαν να μεγαλώσουν τις δραστηριότητές της.

Ξεκίνησαν λοιπόν το επόμενο κομμάτι της επιχείρησης το οποίο ήταν η πώληση κρέατος. Η προοπτική αυτή άρεσε στον κόσμο της περιοχής γιατί ήξεραν ότι τα προϊόντα τα οποία αγόραζαν ήταν από την φάρμα την οποία γνώριζαν. Αυτό έδωσε άλλη διάσταση στις τύχες της επιχείρησης.

Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια είμαστε ακόμη εδώ έτοιμοι να σας δείξουμε ότι προσπαθούμε συνέχεια για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε πως το τελικό προϊόν θα είναι άριστο.

Οι προσπάθειες μας έγιναν ένα δέντρο που καθημερινά εσείς οι πελάτες μας το ποτίζετε με την αγάπη σας και με την διάθεσή σας να μας προωθείτε. Αυτή η αγάπη και η διάθεσή σας μας ωθεί να είμαστε πιο υπεύθυνοι, πιο δραστήριοι και πιο επιλεκτικοί σε ότι κάνουμε.

Το δέντρο που ποτίζετε εσείς καθημερινά μας κάνει πιο σίγουρους για να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε το άριστο.

Έχοντας ως γνώμονα τα παραπάνω αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό κάνουμε την διαδικασία της αγοράς κρέατος πιο γρήγορη και ξεκούραστη για εσάς. Με τρεις κινήσεις μπορείτε να ψωνίζετε, όπως κάνατε μέχρι τώρα από το κατάστημά μας, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Να μεταφέρουμε στο σπίτι σας τα προϊόντα που μόλις αγοράσατε, έτοιμα για να τα μαγειρέψετε.

Ελεγμένα και Πιστοποιημένα Κρέατα

Εύκολα στο μαγείρεμα

Από πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες

Η αποστολή μας

Η πώληση ελεγμένων και πιστοποιημένων προϊόντων τα οποία διατηρούνται σε ένα πλήρως υγιεινό περιβάλλον

Η ιστορία μας

Τα χρόνια εμπειρίας μας και η αγάπη σας, μας καθιέρωσαν στο χώρο

Τι σας προσφέρουμε

Το καλύτερο δυνατό προϊόν, έτοιμο για κατανάλωση, με αγάπη και μεράκι.

Ευαγγελισμός Θεοτόκου 43
Εύοσμος Θεσσαλονίκης ΤΚ 56224
2310700203
stivosmeat@gmail.com